tisdag

U-Tapao


Följande rader står att läsa i dagens Bangkok Post.

"The top official at the tourism ministry said on Monday that 350,000 foreign visitors and Thai tourists are stranded inside Thailand by the airport closure, and the number is increasing daily."

Tänk att för en gångs skull så är jag nöjd över att inte vara i Thailand. Att tillhöra en av alla dessa som ska slussas hem via den gamla militärflygplatsen U-Tapao med sitt enda insläpp (eeh...utsläpp) är inget som ens lockar en självmordsbenägen fakir.
Fast det är klart, man kan ju alltid stanna kvar och även om flygplatsen (är det en flygplats eller bara ett hus och lite asfalt) ser trist ut så kan ni hoppa upp och klappa er i arslet på att det går att köpa öl någonstans i buskarna runt om.

4 kommentarer:

  1. Det är inte bara en militär flygplats även inrikes och åtminstonde plan till ryssland. Flög nämligen själv med sambo till pattaya airport (u-thapao) det var inget fel på den och ja det fanns chang där också.

    SvaraRadera
  2. Hmmm...Bangkok Post stavar U-Tapao din viktigpetter...eller viktigpeter menar jag. Viktigpheter...viktighphether...vhighthighphetherh...

    SvaraRadera
  3. Tänkte inte på stavningen vet inte ens om det är rätt, th känns lite mer thai.

    SvaraRadera