måndag

Listigt


Som vanligt på morgonen innan folk och fä börjar drälla in på kansliet så gör Albin upp dagens "att göra lista". Just den här dagens lista är redan längre än Nilen och den växer fortfarande. Det är premiär på fredag här på Zinken mot Broberg och Selin ser ett berg av uppgifter som måste lösas innan bollen rullar iväg på den kalla isen.

Det är helt enkelt löjligt mycket som ska fixas och nu har allt gått in i slutfasen så att det inte ens är stressande längre - det är ingen idé - man bara tuffar på. Vi är 2 (plus E.T. såklart) anställda här på kansliet och som exempel kan nämnas att Örgryte har deklarerat att dom kommer att säga upp 17 personer på deras kansli om dom åker ur Allsvenskan, vilket borde betyda att klubben har sisådär 25 man på kontorets lönelista.
25 man för att sköta det som Bagdad och Albin glatt får lösa själva. Okej, fotbollens Allsvenska är en större apparat än Elitserien i bandy - det inser jag - men så inihelvetes mycket större affär är det inte att arrangera en match mellan ÖIS och Gefle framför 2000 åskådare jämfört med Hammarby - Broberg på Zinken inför förhoppningsvis 3000 betalande.

Håll i hatten - nu kör vi!!!

3 kommentarer:

  1. Är det du eller Bagdad som sköter säsongskorten. Har nämligen betalat in för två veckor sen men inte sett eller hört ett knyst än. Börjar ju som sagt dra ihop sig.

    SvaraRadera
  2. Det är Bagdad som fixar säsongskorten. Vi postade en bunt idag, så du kanske får kortet imorgon. Får du inte det så kan du ringa eller mejla - nummer och mejladress finns på vår hemsida under "kontakt".

    SvaraRadera
  3. Kanon. Låter bra det.

    SvaraRadera