torsdag

Zinkentältet

Den här säsongen kommer ni att kunna stödja Hammarby Bandy genom att bya till det i klubbens egna stora fina öltält. Tältet drivs helt och hållet av Bajen så varenda pluskrona kan klubben köpa bandyklubbor för (svindyra - Albin ryser varje gång en klubba går av).
Så får du för dig att dra i dig en pint jäger i halvtid så stödjer du direkt Hammarby och det är inget dumt sätt att stödja på.

Albin hade stor hjälp av Englund, Elfving och Sundin från A-laget med att sätta upp det där stora tälthelvetet. Det är så att säga inte helt fel att ha med några elitidrottsmän när det ska lyftas tungt.

Nu ska Albin bara försöka få tag på någon som kan hjälpa honom med att skruva upp 101 plyfaskivor runt isen som reklamen ska sitta på. Om någon känner sin manad så är det bara att höra av sig.
Albin börjar känna av den stora stressen inför premiären nu - det förväntas nämligen att Herr Selin ska sköta sina vanliga bestyr vid skrivbordet parallellt med att han samtidigt ska agera snickare ute på arenan och det blir liksom inte mindre pappersarbete ju närmare startskottet vi kommer.
Tur att Albin har snabba korta ben...

3 kommentarer:

  1. Albin: Hade gärna hjälpt dig med plyfaskivorna men det blir lite för långt för mig att pendla!

    Dra i sig en pint jäger!!! Jäger är ju inte speciellt starkt men varje gång jag sörplar i mig det så blir det totalt kaos!

    //Örnen

    SvaraRadera
  2. Kan komma på måndag.
    //Tånken

    SvaraRadera
  3. Underbart Tånken! Hoppas verkligen att vi har fått hit skivorna då. Desutom så verkar det som jag får hjälp från Q-Gruppen med yrkesfolk och verktyg.

    SvaraRadera