söndag

Buffalo Hängpattar


Buffalo Borsten lyckades återigen förlora med tvåsiffrigt på lördagen efter det att laget haft ledningen med 4-2. I pausen mellan 2:a och 3:e perioden (man spelar tydligen 3 perioder i hockey och inte fyra som i tennis) ledde BB med 4-3 men lyckades släppa in 7 skräpmål i sista perioden och ni som kan räkna har räknat ut att slutresultatet blev icke alls smickrande 4-10 och våra Buffalobröder är lika fast förankrade i botten som Thorsten Flinck på riktigt fult snetjack.

Det var tyvärr en rätt usel uppslutning från fotbollssektionen och det framgick med all tydlighet att vi måste få dit fler personer och mycket mycket mycket mer spånken för att hockeysektionen ska få upptäcka vilken klubb dom har hamnat i.
De fåtal genomfrysta kämpar som trots allt hade släpat sig dit höll fanan så högt det gick i det där kylskåpet som kallas ishall. Men vi måste nog slipa lite på ramsorna - "Bu!" och "Bravo!" känns en aning pilsnerfilm.











När man söker bild genom att skriva Buffalo Borsten så bjuds man på en del överraskningar - ni som gillar nakna tjejer bör genast testa. En ledtråd är att "borsten" betyder pattar på flamländska...

1 kommentar:

  1. du missade ju tyvärr ramsorna "stoppa mattsson, stoppa mattson" (ena domaren) och "niiii kan dra till ormingeee". det blev hyfsat skön sång i 3e. det var det där med drickat ja...

    och vi får ju inte glömma "mannen med maskinen" i periodpauserna..

    SvaraRadera