onsdag

Vafan!


Igår på TV-nyheterna så visade dom ett inslag som jag först nu på eftermiddagen har lyckats förstå vad det var som visades.
Det handlade om den totalt genomgalne kommundirektören Kristina Kosunen-Eriksson i Laholm som har köpt beppehattar i olika färger som hon tycker att dom anställda ska ha på sig när dom sätter sig och tänker en liten stund. Flumtanten försvarar det hela med att dom förbannade hattarna "bara" kostar 18 000 kr och att det "bara" blir 18 kr per gång om hattjävlarna används 10 gånger. Om det är någon som använder dom där fula hattarna en enda gång så borde den personen omhändertas av psykvården.
Hon säger att man någonstans måste få vara lite galen och tänka fritt - LITE galen ja!

Jag kan på rak arm räkna upp 36 000 olika saker som dom där 50-öringarna kan användas på ett bättre och vettigare sätt än att en jubelidiot slösar bort stålarna på färglada hattar för att personalen ska tänka bättre. Hon verkar ju själv ha slutat tänka helt och hållet och borde kanske till sig själv köpa en stor fet plastpåse som hon kan dra över huvudet och sen sluta tätt runt halsen.

Läs om pappskallen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar