söndag

Trumman, vägen och Oves jalingar



Idag ska Pia och Albin slå på stora trumman och ta vägen bort till Söderstadion med ett antal stopp under promenaden för att fylla på öl i magarna - man ska akta sig för uttorkning när man utför fysisk aktivitet.
Men det är inte bara att knalla iväg vind för våg när man ska på fotboll, det gäller till exempel att tänka på valet av klädsel. När Albin tittade ut genom fönstret idag så upptäckte han ett grått väder och tänkte då först att det nog passar bra att ta den finfina U21-Adidasjackan (tack Anette), men så kom han på att det inte alls går eftersom Ängelholms FF har den goda smaken att bära samma färgkombination som BK Borsten, vilket i sin tur är samma färger som på U21-tekan.

Det är inte lätt att vara fotbollssupporter och det ska väl kanske inte vara det heller. Det finns i alla fall en sak som är bra med att det går dåligt för Bajen och det är att Ove kan sätta på sig rena fillingar eftersom han använder samma som vid matchen innan utan att tvätta dom om Hammarby råkade vinna. Vågar inte tänka på hur hans underlivshygien såg ut - och luktade - 2001, men varför ska man tänka på en sån sak...

1 kommentar: