söndag

Jordklotets bästa kvinna


Pia kom inte till Zinken igår förrän lagom till halvtidsvilan och när Albin frågade hur denna sena ankomst kom sig så skyllde hon på "tjejgrejer" och då är det liksom ingen idé att forska vidare i det ämnet. "Tjejgrejer" är ett universum som män inte begriper sig på och som dom bör hålla sig undan ifrån, så Selin lät sig nöjas med den förklaringen och tänkte inte mer på det.

Matchen slutade 5-5, mest på grund av att Hammarby aldrig började, utan istället gled omkring lite på halvfart och liksom glömde bort att gasa och efter 10 timmars övertidsarbete skuttade Albin och Pia hem. Väl hemma så gick Albin sin vana trogen fram till kylskåpet, öppnade dörren och möttes av ett gudomligt ljus - därinne strålade en massa burkar med öl som hälsade välkommen hem. Pias "tjejgrejer" visade sig alltså vara en rökridå och istället en riktig "grabbgrej", den lilla sötbomben hade missat första halvlek bara för att hon istället hade skyndat till bolaget och kånkat hem en massa tunga öl till Albin.
Då och då brukar Selin titta upp mot himlen och tacka Gud för Pias sällskap - igår framför kylskåpet var ett sådant tillfälle.

Tack Pia - du är världens överlägset bästa flickvän.

~~~~~~

Likt dom gamla grekerna så protesterar nu irländarna mot de ekonomiska åtstramningarna som väntar öborna efter sötebrödsdagarna. Jag är långt ifrån insatt i villkoren i den ekonomiska krisplanen, men generellt så har jag svårt att sympatisera med länder som Grekland, Portugal och Irland när befolkningen demonstrerar missnöje över notor som ska betalas. Det var liksom inga protestaktioner när de där länderna levde i överflöd - på lånade pengar - där befolkningen basunerade ut sin missbelåtenhet över det oansvariga och naiva sätt nationens finanser sköttes. Nu däremot när verkligheten har masat sig ikapp, då går det bra att gnälla och be sina syskon om hjälp med veckopengen.

Vi borde skicka ner det där gänget från teveserien "Lyxfällan" så att dom kan lära dom där slösländerna att det är korkat att leva på sms-lån och att en dag ska fakturorna betalas och då hjälper det inte att gnälla, då är det bara att bita ihop och stå sitt kast. Gnällt skulle dom ha gjort för åratal sedan, innan bajset flög in i fläkten.

~~~~~~

I skrivande stund (innan felet redigeras bort) står det under bilden i artikeln om Irland att det samlades tiotusentals "deminstranter" - hmm...mysko. Vad är det? En folksamling helt klädd i jeans från topp till tå.

~~~~~~

Missa inte Werder Bremen - St Pauli 15.30 på Eurosport2 idag.

~~~~~~

Om det är någon som fortfarande är för dubbdäcksförbudet på Hornsgatan så rekommenderar jag att ni läser kommentarerna till den här artikeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar