tisdag

Virus

Virus Lindberg

Eftersom Albin fortfarande har lite feber, svullen hals och andas som ett ventilgummi så bestämde han sig för att gå till doktorn och kolla upp det hela för att möjligtvis vara i lite bättre form på måndag när Pia och han ska flyga iväg till Bangkok. Men det visade sig vara lättare tänkt än gjort att boka tid hos läkaren - numera så får man ju inte tala med en människa på en gång, utan måste först plippa sig förbi en robotröst som till slut meddelar att man ska bli uppringd av en människa en viss tid.

Direkt klockan åtta när roboten startade så ringde Albin och fick telefontiden 08.30 och så långt var allt i sin ordning, men när vårdcentralen väl ringer kvart i nio så hinner Albin bara säga ”Albin” innan samtalet bryts. Givetvis blir han rosengalen och undrar vad fan det är som händer och varför idioterna lägger på, men efter lite sans och lugnande nerver så upptäckte han att även internet hade slutat att fungera och eftersom stackars Selin har både bredband och telefoni från snitsarna ComHem så sitter han nu i skrivande stund och väntar på en ny telefontid 10.05 – som är bokad från mobiltelefonen.

Tack återigen ComHem – ni lyckades förstöra ytterligare en dag i Albins liv. Tur att han har så pass mycket kompledighet att ta ut att det skulle räcka till hela egyptiska flottan. Men egentligen så borde han skicka en faktura över förlorad arbetsinkomst.

~~~~~~

Nu har Albin varit hos tant doktorn och han behöver ingen penicillinkur, utan har tydligen drabbats av en sur elak virus. Men det är i alla fall skönt att veta så pass mycket innan flyget flyger.

Om någon undrar så ligger bredbandet från rövhålet ComHem fortfarande nere – det här struntet skrivs offline så länge – nu har det gått 5 timmar. Är det någon mer än Albin som tycker att man borde få pengar i retur när man inte får den tjänst man faktiskt betalar för. Stor chans...

~~~~~~

Och nu funkar det igen!!! Bara 11 timmars avbrott och en hel eftermiddag i telefon med kundtjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar