onsdag

Pengarna tillbaka


Ni som läste igår minns att Albin drog en lycklig lättnadens suck runt halvåtta på kvällen när hans bredband plötsligt vaknade till liv igen, ni minns även att det slutade fungera 11 timmar tidigare precis när telefonen ringde. Runt nio ringde det igen (hej Håcky) och precis som på morgonen dog bredband och därmed givetvis även telefonen, sen fungerade det inte på hela natten - Albin var uppe då och då för att stilla sin nyfikenhet - men nu på morgonen så hade skiten vaknat igen.

Som ni förstår så kommer Selin inte att svara i telefonen förräns teknikern från ComHem har kollat upp saken på fredag. Ja ni läste rätt, på fredag. Det är nämligen så att om ni får så pass stora problem så att det krävs en teknikers fingerfärdighet så får ni kallt räkna med att det tar några dagar i cybermörker innan ComHem behagar dyka upp och under tiden så får väl alla de som jobbar hemifrån ta semester eller nått.

Det är för övrigt ingen jättebra idé att ha både telefoni och bredband från ComHem när man måste ringa kundtjänst från sin mobil, det är nämligen inte helt gratis att babbla i mobilen i en halv evighet.

1 kommentar:

  1. Ugh,

    Inte ringt sen Dacke hade fejd och då pajar tydligen hela det tevefoniska systemet.

    Ja, nu kan man läsa sånt härn't i Thailand också och så slipper man köra tvingen på kokosnötsbilen för att få någonstans att sova.

    Hälsa vacker Pia
    Håcky

    SvaraRadera