måndag

Nu åker vi...någonstans



Så har då äntligen den stora resdagen kommit och från och med nu så kommer inläggen ploppa in lite mer sporadiskt, det beror lite på när Albin orkar snoka rätt på en datamaskin bland palmer och apor.
Det är skönt att vi har en lägenhetsvakt när vi är borta, det finns ju tyvärr en del figurer som tar tillfället i akt och brottar sig in hos folk som facebookar att dom är ute och reser. Nu är det förvisso inte så många som vet vem Albin egentligen är och vart han bor - inte några tjuvar i alla fall, men ändå.

Vi har faktiskt inte riktigt bestämt vart i Thailand vi ska åka efter de första dagarna i Bangkok, det beror lite på om öarna Samui, Phangan och Tao har torkat upp eller ej efter förra månadens översvämningar, vi får helt enkelt höra oss för och bestämma oss allteftersom. Är det för jävla sönderregnat därnere så kanske vi börjar med en liten tripp till ön Chang och sen jobbar oss vidare in bland grönsakerna därifrån.

Det ska bli najs att åka med Pia och jag räknar kallt med att det kommer att lukta godare på hotellrummen och i hyddorna än den gången jag åkte med Herr Glan och han hade fått för sig att han inte skulle använda tvål för att på så sätt skydda sig mot solen (pappskalle). Man kan väl säga såhär - efter sisådär 5 veckor så fick vi hota in honom i duschen.

Albin har lovat Pia att han ska försöka att inte tanka på allt för hårt - vi får väl se hur det går med den saken...

Skål - nu åker vi!

4 kommentarer:

  1. Ha en bra resa hörni!!

    SvaraRadera
  2. Totte.
    Ge ön Koh Si Chang ett par-3 dagar. Det finns ett helt makalöst tempel där man kan få bo om man vill samt få en "utan turister i hasorna" tur och lektion i praktiserande Buddhism. Verkligen fantastiskt! Sedan är ön befriad från turister. Det är bara 1.5 tim från Bkk. Ta bussen till SiRacha och båten därifrån till ön./Uffe

    SvaraRadera
  3. Funderar på att hämta cykeln och ta den ner....

    Avgåå

    SvaraRadera
  4. Koh Chang har tagit bort alla barer runt White sand beach, så man måste hoppa på ett flak för att kröka lite!

    SvaraRadera