torsdag

BK Borsten on film

Under EM-fotbollen så kommer i alla fall en av reklamfilmerna innehålla lite äkta star quality när BK Borsten visar upp sig över hela norden i reklamsnutten för Viasat-Play. Igår kväll snubblade en del  - den snyggare delen - utav Borsten runt på en grusplan i Bredäng där dom på order av regissören spelade så dålig fotboll som det var möjligt. Det kanske låter otroligt, men han tyckte faktiskt att vi spelade för bra, så vi fick bara använda "fel" fot för att det skulle bli mer Åsa Nisse över tagningarna. Dessutom så tyckte han att vårt matchställ var alldeles för snyggt, så vi fick vända ut och in på tröjorna och dom som fick sätta på sig fula randiga skjortor för att spela motståndare fick vända på kortbyxorna.



Albin har ont i hela kroppen idag, eftersom det var mycket jobbigare än man kan tro att kuta runt i maxtempo de få minuter som varje tagning tog. Att det stod två assistenter och sprutade damm med en slags lövblås med påbyggd dammbehållare gjorde liksom inte saken bättre. 
Det bästa var bordet med mackor, bananer, kaffe och dricka som en annan assistent ställde fram till oss skådisar och det roligaste var antingen när Löwbiffen tog sitt skådespeleri på svårt allvar och ramlade överdrivet teatraliskt med nyllet rakt ner i backen, eller så var det när Molinas sköt ett riktig rökare rakt i bröstet på Albin. 

Antagligen så kommer vi bara att synas flyktigt i någon kort sekund, men håll utkik efter Viasats reklamfilm under EM om ni är sugna på att se morgondagens filmstjärnor. 

Förutom att vi hade skitkul så tjänade vi en fin slant till nästa års träningsläger på Malta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar