torsdag

The Promenadman

Idag har Albin varit hemma hos sin mormor i Västertorp och hjälpt henne med tvättstugan, vilket i själva verket innebar att han stod och snackade skit alltmedan hon manglade lakan. Förr i tiden så manglade man nämligen tvätten och mormor Greta kommer ifrån förr i tiden. Är ni för unga eller helt enkelt för dumma i huvudet för att veta vad mangla tvätt är så är det fritt fram att googla upp det.
Nästa vecka ska Albin köpa en ny tvättmaskin till lilla mormor så att hon slipper släpa tvätt till tvättstugan. Men hon får klara sig utan mangel - vilket antagligen innebär att hon ändå kommer att släpa ner hela klabbet till tvättstugan för att mangla allt.

Men det här inlägget ska inte handla om det, utan om att hurtiga Albin efter lunchen knallade hem till Tullen hela vägen från Terrängvägen. På bilden ser ni den blå linjen vilket är bilvägen som är 7,2 kilometer lång och den svarta lite skakiga linjen med pilar (testa själva att rita pilar på skärmen så får ni se hur lätt det är) som är Albins promenadväg via vackra Vinterviken. Den lilla avstickaren efter Liljeholmsbron är ett snabbstopp för att köpa bönor till kvällens gryta.



Nu känner sig Albin jävligt nöjd med sig själv och ska belöna sig med en kopp vitt te. En kopp vitt te innehåller lika mycket antioxidanter som två äpplen eller sju apelsiner. Hur man vet det vet jag inte, men nu vet ni det ni också.


 Lite musik till koppen med te - vassego. En goding från Albins ungdom. Fat Lady Sings med "Arclight".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar