måndag

2 bortslarvade poäng

Okej då, nu när jag har sett matchen igen så skriver jag väl lite. Alltså, jag var bitter efter matchen och bitter när jag vaknade, men vafan, hur ska man förhålla sig till ett lag som är totalt överlägset men inte lyckas vinna. Hammarby är i första halvlek så makalöst dominerande att det borde ha stått sisådär 4-0 istället för 1-1. I andra halvlek så jämnade spelet ut sig lite, mest på grund av att hittills obesegrade Värnamo ryckte upp sig, Bajen fortsatte att rada upp målchanser. Under matchens 94 minuter hade Hammarby otroliga 24 avslut mot mål, vilket med normal utdelning borde ha gett 7-8 mål.

Ska man klaga på något så är det väl kanske att man släpper in en massa skitmål. Kanske läge för Marko att få lite speltid. I theorin borde det ju inte kunna bli svajigare i försvaret.