måndag

Världen borde vara mjuk och det

Lille Glenn
Förlust med 1-0 på bortaplan mot serieledarna och nu bör tydligen alla avgå om man ska tro det som skrivs på olika forum. Jag tar det en gång till - vi förlorade mot serieledarna...på bortaplan...med ett mål...mot ett lag som inte har släppt in ett enda fisigt mål på 8 matcher på hemmaplan...vi är nykomlingar...vi förlorade mot en jävligt värdig motståndare. Det är klart att man ser dålig ut om man aldrig får låna bollen, så slappna av. Det var inte gårdagens insats som är orsaken till att vi harvar i botten, det beror på matcher som den innan mot Örebro till exempel.

Ibland kan det vara bra att sätta saker och ting i perspektiv, jag läste i Södermalmsnytt att en överbeskyddande farsa är bekymrad över att man har satt tillbaka draken i Drakenbergsparken eftersom den är hård och hans bortklemade snorungar tydligen kan göra illa sig på den. Han menade på att man borde ha satt dit en mjuk drake i gummi. Det jag undrar är om han tycker att myndigheterna även bör göra om det stora jävla berget på andra sidan gångvägen till gummi, berg är ju jättehårda. Med perspektiv menar jag att man måste göra en riskbedömning, i USA är ju i stort sett alla livrädda för att deras feta barn ska bli kidnappade. För att ett barn ska riskera att bli bortrövat i USA så behöver man lämna ungen obevakad i 750 000 år för att det ska bli sannolikt. Självklart kan barnet rövas bort redan den första dagen av de där 750 000 åren, men risken är ändå försvinnande liten.
Man kan inte skydda barn mot allt, det är farligt att leva, det finns hårda grejer och det är svårt att spela boll mot bättre lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar