söndag

Zömnlös

Pojkarna och Tennisberg

Efter en vecka med 34 timmars övertid så såg jag fram mot en söndag i sovande tillstånd. Men eftersom Pia skulle upp 06.00 för att åka till kusarna så vaknade givetvis jag med av väckarklockan (som inte är någon väckarklocka, utan hennes läsplatta som leker väckarklocka) och sen gick det inte att somna om. Det snurrade trasslande hemsidemoduler, Tele2-arenamöten, faktureringar, strulande biljettsystem, körscheman och till och med djupfrysta korvbröd i skallen. Så det var bara att gå upp och skriva den här skiten istället för att ligga och åla mig i sängen. Får väl sova i april.

Bandy är ett mysko yrke, trots all den där övertiden så känns det inte alls som att man har varit på Zinken (ursäkta den urusla rubriken som på någon obegripligt vis försöker anspela på Z som i Zinken, jag har väl zovit för lite) så mycket. Tiden bara skrinnar iväg.

Att vara bandyspelare kan vara tufft ibland. Här nedan ser ni vad pojkarna kan få stå ut med för att dra in kosing till sina löner. Vad gör man inte för pengar.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar