onsdag

Tvärtomjinx

Efter ett helt liv med Hammarby så vet jag bättre än att ta ut något i förskott, så därför kör jag en baklängesjinx och börjar redan nu plussa för matchen på fredag. Klockan tio ikväll kommer det att finnas biljetter till salu på nätet om ni klickar här. Ifall att det otänkbara, underbara och det som är förbjudet att säga, mot all världens förmodan inträffar så kommer jag att radera den sidan. Har ni av nyfikenhet redan klickat er dit och fluktat så har ni upptäckt att det inte går att köpa biljetter, ja om ni inte läser det här efter 22.00 såklart. Sidan aktiveras 22.00.


Semifinal nr 4 på fredag är X:ets sista match på Zinken (även om jag tror att han kommer att göra sisådär 25-30 comebacker), så passa på att köpa biljetter till denna avslutning som förhoppningsvis kan bli både dunder och brakig.
Igår trackade jag honom hela dagen för hans bula i skallen eftersom jag trodde att han hade fått bollen i pannan. Jag kallade honom för Nixon, Ralf Edström, Dr Språngskalle, Upp Och Nicka Sockerdricka, Nick Dick och lite annat, men så säger han att han hade fått en klubba i pallet och inte en boll, så då var det ju liksom inte lika roligt längre och jag fattade varför han såg så frågande ut när jag bombade på med nickspecialistanspelningar.


För övrigt så tycker jag att det är skandalöst att det inte är tillåtet att nicka i bandy, vem skulle inte vilja se en match avgöras med en flådig språngskalle. KAPLÅNK på hjälmen rakt upp i klykan. Skitregel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar