tisdag

Amatörmässigt och pinsamt


Det här är helt sjukt. Först lägger man vår match mot Rosengård söndag 27 september 15.00 vilket Hammarby Damfotboll godkänner och söker tillstånd hos polisen för att spela då. Sen lägger förbundet in herrlagets match mot Solna AIK på Söderstadion på exakt samma dag och tid. Att olika förbund, t ex bandy och handboll kan råka lägga matcher samtidigt kan jag ha lite förståelse för, men att fotbollsförbundet lyckas lägga en dam- och herrmatch för samma förening på samma tidpunkt är amatörmässigt och direkt idiotiskt.
På grund av att Rosengård inte har velat flytta matchen så har vi bett förbundet om hjälp eftersom vi inte kommer att ha varken publik eller personal klockan tre den söndagen. Nu har förbundet flyttat matchen till 13.00?! Jaha, vad blir bättre av det då, vi har fortfarande all vår personal på Söderstadion då och publiken hinner inte ta sig från Zinken till herrderbyt i alla fall.
Vår match var bokad och klar innan herrmatchen, flytta derbyt istället, låt C More visa derbyt 17.30 och så kan dom visa den matchen som skulle gå då klockan tre istället. Det är ju ändå teve som bestämmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar