lördag

Träningshelg

Usch vilka obehagliga färger


Trippel i träningsmatcher den här helgen. Herrarna spelar mot HeIF nere i Spanien klockan fyra och en timme innan dess gästar damerna Åland United för en match i Eckeröhallen. Eftersom damer är damer så nöjer man sig inte med en match, så imorgon åker man och byter om igen för att då spela match mot F17-landslaget i Vinnarhallen på Bosön.
Undrar hur man gör med tvätten mellan matcherna. Det kanske blir en Rocky och Eye of the tiger så att man lirar mot F17 i otvättade skjortor. Försäsong är ju till för att man ska härdas.

Det kommer att kännas konstigt att få se Hallenius i fel lag. Tittade just på en intervju med honom och man märker tydligt att han egentligen inte alls ville byta klubb och att han känner att han inte fick chansen att visa sitt riktiga jag på grund av spelsystem och skador. Alltså precis det alla som förstår sig på fotboll kunde se förra säsongen. Hoppas verkligen att det kommer att lossna för honom i HeIF - trots att HeIF är en misskött skitklubb som endast existerar på grund av att kommunen om och om igen bidragsdopar föreningen med skattepengar - och att han kommer tvåa i skytteligan utan att göra mål på oss.
Tack för all glädje Linus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar