torsdag

Konsten att skjuta sig själv i foten

Kan inte låta bli att skratta lite elakt inombords när det nu visar sig att Transportstyrelsens ställföreträdande generaldirektör Jacob Gramenius lämnar sin post sedan Dagens Nyheter presenterat uppgifter om att han godkände avsteg från reglerna för it-säkerhet redan sommaren 2014. Ni läste rätt 2014 - när moderaterna styrde och ställde till det.
Dom är så jävla snabba på att vråla misstroendeförklaring och avgå hit och dit när det i de flesta fall handlar om dumheter som dom landsatte under de 8 år som dom förstörde så mycket dom hann med.
När dåvarande infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) ombeds förklara det här klavertrampet så kläcker hon ur sig att hon inte hade någon koll eftersom hon var upptagen med valarbete då. Det gick ju som bekant åt helvete det med.

"Inte vet jag"

Nu när regeringen ska sänka skatten för våra pensionärer så dyker det upp den ena populistiska partiledaren efter den andra från högern i TV-rutan och menar att det inte duger. Nu är det så att det tar längre tid att bygga upp ett hus än vad det tar att elda upp det och nu när Sossarna under de senaste tre åren försöker snygga till Sverige igen så klagas det från jättebäbisarna eftersom dom inte fattar att det är deras nedbajsade rövar som torkas.
Om inte högern hade infört det orättvisa jobbskatteavdraget med syfte att de som har det fetast ska få det ännu fetare så hade det funnits ekonomiskt utrymme till att skattebefria alla pensionärer helt och hållet...och alla ensamstående föräldrar...och...

Kamma kotlettfrillorna nu och håll käften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar