lördag

Ge dig nu

Eftersom den jävmisstänkte generalmoderaten Iréne Svenonius inte begriper att man inte kan tillsätta en egen utredning som ska reda ut huruvida man är jävig eller ej - det är liksom själva grejen med jäv - så ska som bekant regeringen försöka ta reda på i vems fickor stålarna har hamnat. När pappskallen Fru Svenonius försökte rikta fokus från sitt och sin mans fifflande så menade hon att man istället borde titta på de långa vårdköerna. Efter det märkvärdiga uttalandet så kan man inte låta bli att undra om hon överhuvudtaget vet vad hon har för arbetsbeskrivning.
Det är lite som att en fotbollstränare får frågan om varför laget släpper in så många mål och svarar "Vi gör faktiskt inga mål själva heller".


Jäv är en rätts- eller beslutssituation där en person kan tänkas vara partisk eller där det finns någon särskild omständighet som kan rubba förtroendet för personens opartiskhet.

Sen kan man ju faktiskt undra om vi i Stockholm verkligen behöver hämta chefer från Mönsterås, det finns väl fifflare så det räcker här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar