söndag

Parkerad buss = 2 anfallare, hursvårtkandetvara!

Börjar med det uppenbara - det är fan inte okej att släppa in 4 mål mot Frej. Dessutom är det obegripligt att släppa in mål överhuvudtaget när man har ett bollinnehav på 99,99%.



Möter man den berömda parkerade bussen och trots det väljer att spela med en enda stackars anfallare så måste den liraren vara en robust målpunkt - Matte Werner. Vidare så behöver man en fullvuxen spelintelligent mittfältsgeneral när man möter en uppställd mur av försvarare - inte Jajic. Sist men inte minst så behöver man någon som bryter mönstret och helt enkelt gör något så pass omodernt som att dribbla sig förbi en gubbe för att på så sätt tvinga försvaret att lämna positionerna - borde kunna vara Hamad. Att bara passa bollen runt runt fram och tillbaka 35 meter från motståndarnas mål är inget annat än plågsamt att se och om det är det som svenska tränare får lära sig på förbundets kurser så är det något fett fel på utbildningen.

Det är med andra mer kortfattade ord ren idioti att spela mot ett lag som Frej med en ensam forward när man har de spelare som Bajen har till förfogande. Alla kan inte vara Barcelona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar