onsdag

Cykelgäng

Spinner vidare på det här med att vissa sakers betydelse förstoras upp och att det är på sin plats att göra en riskanalys då och då. Det är som jag skrev tidigare större risk enligt statistiken för oss i Stockholm att förolyckas av en fallande istapp än att vi råkar komma i vägen för en gänguppgörelse, men trots det så vill många ha fler poliser, men inte många ropar på fler takskottare.
I år har än så länge ingen drabbats som tredje man i någon gänguppgörelse, men över 2000 har varit med om en cykelolycka. Måhända är det viktigare att diskutera hur riskabla elcyklarna egentligen är innan vi ropar på förstärkt polis.


Fast återigen, det står ju på Facebook att gängvåldet är skitfarligt för alla, trots att så gott som ingen utanför gängen drabbas och står det på Facebook så måste alla tycka likadant. Alla utom vi som kan tänka själva. 

En annan gång ska jag skriva om alla idioter som har en normal inkomst och sen tror att sänkt skatt skulle segla iväg dom till Nirvana. Innan dess så kan ni som övning räkna ut hur mycket 1% av 30 000 kr är och sen fundera på om den summan är vägen till den Stora Lyckan i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar