lördag

Nya Svinpartiet

Blir så jävla äcklad av den där lortiga snorvalpen Kristersson. Han tjatar om att bidragstagare ska välja att bli friska och att arbetslösa ska välja att jobba istället för att lyfta bidrag. Själv har han aldrig haft ett vanligt jobb och alla intäkter till Moderaterna kommer från skatt och olika bidrag, så egentligen får han sin inkomst från samma källa och ska hålla käft.


Pojken är så förbannat kåt på makt att han självklart kommer krypa och samarbeta med SD, tror någon på något annat så tror någon fel. En röst på M är en röst på SD.
Blir även äcklad av alla dumskallar som går på skitsnacket, faktum är att om M enbart skulle få röster från de som verkligen tjänar på deras smutsiga politik så skulle partiet sanolikt hamna under fyraprocentsgränsen. Dom är tvungna att ljuga och lura till sig röster från idioter som tror att sänkt skatt kommer att förändra deras liv och som vill känna sig som A-människor när dom sitter i fikarummen och klagar på arbetslösa, sjuka och invandrare.


Enbart den summa som de allra rikaste olagligt undanhåller från skatt - alltså stjäl - kostar oss övriga varje år mer än vad invandringen gör sammanlagt. Men för fan, rösta för sänkt skatt bara era dumma jävlar, dom rikaste måste ju bli ännu rikare.
Vill man verkligen få fart på ekonomin så ska man göra som Brasilien gjorde när dom genom reformer såg till att de fattigaste fick det bättre så att tiotals miljoner knallade iväg och köpte kylskåp, TV och AC. Hur tror ni att det en gång i tiden fattiga Brasilien plötsligt fick råd att arrangera VM i fotboll och ett OS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar