söndag

Äntligen fotboll

Jag som bara missade ett par hemmamatcher på sisådär 30 år lyckades ju sjuka in de två senaste, så jag har inte varit på Söderstadion på eviga evigheter. Men idag är det äntligen dags igen och dessutom så ser det ut att bli en rejäl publiksiffra, typ lika mycket folk som på tre matcher för det där andra laget som inte har något eget hem.


Måste klämma in lite Trump även idag. Idioten anser inte oväntat att den senaste skjutningen har något att göra med att vapen är alldeles för lättillgängliga, dårens lösning är ännu fler vapen. USA har verkligen fått den ledare de förtjänar. Han gör ju terroristerna arbetslösa, jänkarna fixar att förstöra det där landet själva.

Funderar man lite mer på det där senaste vansinnesdådet så är egentligen hela grejen med judehat rätt märklig. Judendomen upplevs ju lätt som en av världens ledande religioner, men i själva verket är det en försvinnande liten rörelse. Det finns endast runt 14 miljoner judar i världen och då bor dessutom 6 miljoner i Israel. Det finns obskyra småreligioner i Sydamerikas djungler som har fler följare, men med all rätt så är det inte många som orkar bry sig om dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar