fredag

Väx upp

Moderaterna beter sig helt väntat som bortskämda snorungar eftersom dom är just bortskämda snorungar. Dom verkar leva i förnekelse i sin egna lilla värld där dom får allt dom pekar på. Att lägga fram en egen budget innan vi har fått en ny regering är förvisso tillåtet, men helt enkelt oförskämt. Anledningen till att en övergångsregering förväntas lägga fram en budget med så lite förändringar som möjligt är såklart att man vill behålla en stabilitet och ett lugn och att i det läget lägga fram egna förslag är helt enkelt barnsligt.

Dom fått sin egna lilla äppelkindade talman som givetvis föreslår den djupt obehaglige Kristersson som Statsminister och kör på som att det var dom dom vann valet när det i själva verket var dom som förlorade mest av alla. Det är något med blicken på moderata politiker som inte stämmer, den är liksom glasartat, robotlik och korkad. Lever man i en låtsasvärld så får man tydligen en låtsasblick.


Igår gästade Björklund Aktuellt i SVT. Han såg ut klart sliten ut och verkade båda ha åldrats och gått ner i vikt. Men han orkade iallafall avsluta intervjun med en nykter sammanfattning av läget.
"Vi liberaler förstår att 143 är färre än 144."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar