tisdag

Storleken har betydelse

Är så trött på den där giriga jävla Lööf och borde egentligen inte slösa energi på att skriva mer om det där aset, men precis som med Trump så blir det ju bara värre och värre så det går ju inte att låta bli.


En av anledningarna till att hon återigen säger nej - hon säger nej till allt som inte ger henne total makt - är att Vänsterpartiet inte stängs ute totalt. Hon och hennes lilla förbannade skitparti vill alltså att Sverige ska styras helt på hennes villkor och då ska man till skillnad från henne komma ihåg att Centern fick 8,61% av rösterna. Vänsterpartiet som dom vill stänga helt ute fick 8%.

Alldeles nyss på TV så fick Centerns partisekreterare Michael Arthursson frågor om alla deras käppar i hjulen. Programledaren fick in en skön poäng när hon sa "Ja ja, men utan en regering på plats så är det ju svårt att få igenom någonting överhuvudtaget".

Snorvalps-Annie bör inse storleken på hennes lilla parti och lära sig ordet kompromiss. 28,26% är faktisk ordentligt mycket mer än löjliga 8,61.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar