tisdag

Andra klassens medborgare

Idag släpade sig Albin till Arbetsförmedlingen eftersom att hans handläggare påstod att detta var tvunget - trots att Albin påpekade att han redan är inskriven – annars skulle han ju liksom inte ha någon handläggare. Men hon lyssnade inte på det örat så Albin gick dit, fick en nummerlapp med 3 man före i kön, 45 minuter senare blev det Albins tur.
- Hej jag heter Albin Selin.
- Personnummer?
- Ja.
Albin räckte över legitimationen.
- Men du är ju redan inskriven?
- Oväntat.

Innan Albin fick sin kölapp så upptäckte han att det luktade brandrök och upplyste personalen om detta. Det visade sig att det var en gubbtjyv som hade ställt sig i trapphuset för att röka (bra ställe!) och rätt som det var blev han akut skitnödig varpå han helt sonika slängde ner den brinnande cigaretten i sin tygväska och stegade in på dasset. Väskan la han på ett bord med tidningar utanför muggen där den i lugn och ro fick fatta eld. Geni.

Efter denna värdelösa förmiddag gick Albin med bollen under armen till Långholmen och avreagerade sig med några fräsande rackarrökare från sisådär 25 meter. Det verkar som alla timmar med bålträning på balansbollen har gjort det lättare att skjuta pressade skott.
Rolfen kom förbi åkandes på en gräsklippare och trodde antagligen att Albin var färdig för hispan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar