söndag

Tillbaka till stenåldern

När Albin för en gångs skull är i lysande form en söndagsförmiddag så slocknar istället lyset. Den tuffa delen av Södermalm där Albin bor drabbades nämligen av ett fläskigt strömavbrott på några timmar idag. Det är lika märkligt varje gång strömmen går hur man först då lägger märke till hur beroende vi är av el och det är nog nyttigt att vi då och då blir påminda om detta med ett litet avbrott i våra strömlinjeformade liv.
Istället för att som brukligt är slösurfa (läs porrsurfa) bort ett par söndagstimmar så styrde Albin sin kos hem till sin lilla piffliga morsa och drack en slurk kaffe. Klart vettigare.

I Södermalmsnytt kan man läsa en till av alla dessa antibygginsändare där någon slö bakåtsträvare förbannar att det skall byggas fler hus i en stad som består av just hus - annars hade det liksom inte varit någon stad. Det här senaste ljushuvudet manar till en demonstration en fredag 13:00 - nu är det ju så att normala människor jobbar klockan ett på vardagar eller så söker man jobb och gör man inte det skall man inte ha lön eller bidrag för den tiden. Men den där jävla drönaren har väl aldrig gjort ett vettigt handtag för att försörja sig själv så i hans värld är det uppenbarligen fullständigt normalt att knalla omkring och gnälla mitt på dagen. Det är väl därför han är rädd för att hans parker ska försvinna.
Albins förslag är vi som fattar att Stockholm behöver utvecklas tar ledigt från våra jobb och motdemonstrerar genom att släpa det där packet i håret till stadsgränsen och sen slänger vi ut som i skogen där dom hör hemma. Är det något vi har i det här landet så är det nämligen träd!


Som avslutning kan vill Albin meddela att han tycker att det är barnsligt kul att det på en av reklamskyltarna bredvid matchen Roda - PSV som just nu visas på teve står att läsa "Grando Keuken".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar