torsdag

ComH...


Jaha ja, nu på morgonen så hade Albins bredband slutat fungera igen, men han tackar för de hela två veckor som skiten fungerade och han passar även på att tacka för fakturan han nyss fick för maj då bredbandet inte fungerade alls. I ComHems värld betalar man nämligen för tjänster man inte får.

~~~~~~

Teorin om att det är Anders Linderoths "fel" att Hammarby Fotboll idag befinner sig i det skräpläge som dom gör (det är "dom" när det går dåligt och "vi" när det går bra) blir bara mer och mer intressant ju mer man tänker på det. Visst var det kul med framgångarna i mitten på 00-talet, men det är dessa framgångar vi idag betalar för. Anders blev Bajens mest framgångsrika tränare med en trupp som klubben absolut inte hade råd med, det är givetvis inte hans fel utan styrelsen som borde ha sagt ifrån när han kom med sin önskelista.

Jag har dragit den här teorin för några i bandyns styrelse och det verkade som att det började ringa några varningsklockor långt bak någonstans. Det är såklart magiskt att vinna SM-guld och grejer, men inte till vilket pris som helst - det vore en överdrift att säga att vi badar i pengar, även om en del verkar tro att det går att mjölka ur hur mycket som helst bara för att vi är Hammarby.

Idrott handlar om tålamod och det finns inga genvägar till framgång eller några "quckfix". Idrott handlar inte om match och tävling - det handlar om att förbereda sig inför match och tävling. Matchdagen är bara grädde på moset, man vinner inga guld framför TV-kamerorna, medaljerna vinner man långt innan när ingen ser på och det behöver inte kosta en förmögenhet.

1 kommentar:

  1. Hej,

    Behöver du supporthjälp så får du gärna kontakta oss genom twitter: http://twitter.com/ComHemAB , 0771-550000 eller via formuläret på http://www.comhem.se/comhem/kundservice/kontakta-oss/-/3358/3358/-/index.html.

    Är det så att felet du upplever ligger i vår ände så har du rätt till ersättning, men du måste kontakta oss först och anmäla felet.

    Vänliga hälsningar
    _________________________________
    Michael Hansson
    Kundservice

    Com Hem AB

    Storgatan 30
    Box 43, 871 21 Härnösand

    Tel: 0771 55 00 00
    Fax: 020 55 44 11
    kundservice@comhem.com
    www.comhem.se

    SvaraRadera