onsdag

Snabba cash



Att George Walker Bush inte direkt är den smartaste killen som har varit president i pajaslandet USA är ju inte någon större hemlighet, men det här är så inihelvetes dumt att man häpnar över att till och med han kunde komma på något så korkat.

Hur kan man vara så puckad att man fyller en massa Herculesplan med hårt packade 100-dollarsedlar (2,4 miljarder dollar i varje plan) och sen flyger ner hela skiten till ett nybombat Bagdad och inbillar sig att ingen ska roffa åt sig av kosingen. 41,8 miljarder kronor hamnade i fel fickor, men jag är förvånad över att det kom fram några pengar till rätt adress överhuvudtaget.
Hur kan man dessutom låta militären sköta en sådan stenålderstransaktion - militären som är de enda som inte behöver passera någon tull när dom ska in i USA. Dom vände väl bara lite fiffigt i luften och flög tillbaka till staterna där dom senare delade upp den där förmögenheten lite elegant.

Undrar hur den där jubelidioten gjorde när han köpte sin svindyra ranch, han kom bergis dit med en långtradare fylld med sedlar.
Förihelvete George - testa internetbanken nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar