måndag

Pojkar mot män

Det enda positiva med gårdagens match var att Bajen snyggade till sig lite i andra halvlek och att Sinan (den ende som får godkänt) lyckades vricka in 1-1 så att Hammarby nu har 4 poäng ner till kvalplats. För det är åt det hållet Hammarby Fotboll år 2011 bör titta och inte svamla på om Allsvenskan - årets Hammarby är i bästa fall ett mittenlag i Superettan och ju fortare spelare och supportrar fattar detta, ju fortare kan vi överraska oss själva och komma till matcherna med rätt inställning.

När Hammarby spelar på bortaplan så ser det ut som ett pojklag ska försöka mäta sig med vuxna karlar - det ser inte klokt ut. Spelarna går in i närkamperna genom att sträcka fram en tå eller så blir dom helt enkelt undanskuffade. Andreas Dahl spelar förvisso fult - varnad igår igen - men det är en jävla skillnad på att spela tufft och att spela fult, vem som helst kan spela fult. Till Dahls försvar ska man säga att han var den ende som i första halvlek lyckades passa en spelare med likadan skjorta som han själv, men mot slutet så kryddade till och med han det hela med ett par tvättäkta indianare.
Övriga spelare körde enbart indianare och långbollar utan adress som Sinan jagade och efter bästa förmåga försökte styra ner till sina förvirrade lagkamrater.

Nej, Hammarby 2011 måste börja titta nedåt i tabellen och sluta tro att dom är världsmästare så kanske, kanske den här säsongen går att rädda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar