tisdag

De 101 påsarna

Drygt 6000 sjönk inte helt oväntat till strax över 2000 åskådare och det får man väl vara nöjd med när pamparna klämmer in 8 matcher på 2 veckor. Undrar vad fotbollsspelarna skulle tycka om ett sådant schema, dom brukar ju gnälla om det är mer än 4 matcher per månad.

Vi förlorar självklar pengar på detta vansinniga program. Mitt personliga - alltså inte alls föreningens officiella - förslag är att man spelar VM vartannat år istället för varje och att man gör det efter klubbsäsongen. Turneringen kan spelas i Sibirien eller i någon av alla de bandyhallar som numera finns lite överallt i Sverige...förutom i Stockholm såklart. På det sättet kan vi spela färre matcher runt jul och nyår och istället lira under vår primetime januari-februari och på det sättet vinna publik och pengar till löner. Heja Heltid AB.


Innan matchen så skojade jag om att det vore najsigt om grabbarna kunde fläbba in 9 mål, eftersom vi då skulle stanna på exakt 100 gjorda mål vid årsskiftet och det är en jämn och fin siffra när jag ska fakturera alla som sponsrar oss genom "måltjugan". Självklart blev det inte så många mål framåt...det blev fler och vinst med 10 -4.

Det börjar märkas att kisarna har tränat på stor is ett tag nu - ingen bandyhall i Stockholm ni vet. Nu börjar det bli fart under rören (ingen har haft rör sedan 70-talet) och lantisarnas handikapp genom att vi inte kan träna som folk är snart över. Vi är fan bäst och jag trivs med det.

Vi är vackrast, vi är bäst, vi är dom som vinner mest. På riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar