söndag

BK Knickers

Det ramlade in ett par bilder i mobilen igår, det var Ove som hade råkat på några gamla godingar tagna runt 1990. Han hade inte hittat negativen så bilderna är helt enkelt fotade med mobilen med det något blänkande resultatet efter blixten. Holmflöjt spyr alltså inte ljus på den övre bilden även om det ser ut så och även fast just han om någon antagligen kan spy vadsomhelst.

Tröjreklam "Pizzeria Bijon" - magiskt
 Eftersom vi hade gula skjortor så fick vi inte ha blå byxor då endast landslaget får klä sig i den kombinationen. Vi ville då ha vita byxor, men företaget som sålde knickers kunde inte få fram vita, men det gick bra att specialbeställa gula. Jag funderar på det där än idag, om man specialbeställer så borde man väl kunna beställa i vilka färger och mönster man vill och inte enbart i gult.
Nåväl gula brallor blev det och som ni ser så funkade det inte - en del motståndare började kalla oss för BK Knickers.

Ove, Dana, Solly, Adde, Ricky, Holmes och Albin
Knickers kanske yngre läsare undrar. Ja, på 80- och 90-talet så lirade vi fortfarande en hel del matcher på grus och då tyckte de som var rädda för skrubbsår att dom ville spela i tjocka jävla björnnylonbyxor. Vi som var lite tuffare och som inte ville se ut som idioter spelade såklart alltid i kortbyxor, som ni ser på bilden ovanför. Varför Maradana envisades med att spela i djurgårdsstrumpor är faktiskt ännu konstigare än gula knickers. 

1 kommentar:

  1. Måste få dementera. Ränderna på mina strumpor ser faktiskt blåa ut men dom va vita :-)

    SvaraRadera