fredag

Alexandersson?!



















Har just genomlidit repriseringen av Sverige - Finland och jag fick mig några funderare och några svar.
Som att det ska bli skönt att kunna sitta under hela VM och klaga på den stackaren som kommer att spela som högerback.
Det blir en märklig situation när den värdelösa Alexandersson och efterblivna Micke Nilsson ska "tävla" om vem som lämpar sig minst som högerback när alla vet att båda vill spela på mitten. Än märkligare blir det när dom ska "stötta" varandra när dom spelar samtidigt på samma kant. Båda vill nog i sitt inre att den som för tillfället lirar på mittfältet ska klanta sig och man kan ju undra hur pass gärna två spelare "stöttar" varandra då.
För att verkligen förtydliga och understryka hur dum i huvudet Herr Alexandersson är så visade han prov på sin enfald när han gick och ställde sig i motståndarnas mur när Sverige hade frispark och väl där så höll han sina händer som skydd framför sitt kön! Varför då?! Tänkte helidioten stå kvar om bollen kom mot honom och därmed hindra dess färd mot målet?
Vissa hävdar att Niclas styrka är att han håller en jämn nivå. Det gör han, en jämn, sjukt låg nivå.

Sen läste jag att England inte räknar med att Rooney ska spela i gruppspelet. Snett för dig Wayne, det betyder att du inte kommer att spela i VM en enda sekund i och med att England bara kommer att spela dom tre matcherna. Tattare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar