lördag

Väder-VM


Typiskt att det ska vara så typiskt med vädret. Först är det med en veckas undantag kallare än i graven hela våren, men precis när VM börjar och man ska sitta inne och spana på fotboll hela dagarna, då jävelberg, då börjar solen skina och stråla som en...som en...ja, som en sol.

Själv är jag ingen större soldyrkare, men jag kan tänka mig att många andra kan hamna i svåra val och eldiga diskussioner med sina sambosar, män och fruar.

Om Paraguay lyckas toffla till oduglingarna från ön England idag så kommer jag skina mer än alla solar i vårt solsystem gör tillsammans!

Har extremt svårt för alla som håller på England för att fulknullaren Svennis tränar dom och detta på grund av att puckot är svensk!?
Det vore som att alla AIK:are skulle ha sympatiserat med Bajen när Zetterlund tränade oss. Eller ännu vidrigare, att vi skulle ha önskat Djurgården framgång när Micke Andersson var tränare för blåränderna! Sinnessjukt!

2 kommentarer:

  1. Eller.. så drar man ut teven på balkongen och sitter i solen och tittar på teve.. Allt är möjligt!!

    SvaraRadera
  2. Då måste ni bajare ha varit kalasglada för all framgång pyjamaslaget hade när urbajaren Åkeby ledde de till alla möjliga "tursamma" segrar...

    SvaraRadera