söndag

Framåt!


Att attack är bästa försvar är ju en gammal klyscha, men är det någon gång den klyschan passar så är det efter Bajens mirakelvänding borta mot Malmoe igår.

På grund av skadeproblem kom Hammarby till spel med endast en försvarare på planen - en enda - och en backlinje bestående av denna enda försvarare och tre killar som i vanliga fall spelar på mitten. Efter 40 minuter skadar sig dessutom en av dessa vikarierande backar och in på planen istället för honom kommer en forward. Hammarby spelar alltså på bortaplan i underläge 2-0 mot Malmoe FF med 3 anfallare, 6 mittfältare, 1 försvarare, 1 målvakt och vänder matchen till vinst med 2-3!
Okej, inte efter modellen 1-6-3, dom flesta spelade på "fel" och ovana platser, men det är ändå sjukt starkt.

1 kommentar:

  1. Lundell har tydligen släppt ännu en roman "Vädermannen". Har du köpte den? Den ligger inte ens på 10itopp över mest sålda böcker i landet. T.o.m pajasen David Batra ligger på 5 plats. Vad Lundell inte fattar är att han borde skriva om nåt nytt istället för bitter man på stockholm och livet, som inte får dricka, som väntar på att Kvinnan ska dyka fram, vilket hon alltid gör. Lundell har inte skrivit en roman värd att läsa sen Tårpilen från 1987. Nåväl, jag lär väl köpa skiten även denna gång, rippad blir man ju alltid./Tom Lillywhite

    SvaraRadera