tisdag

Super-Bo, ja det gör han


Efter matchen igår bjöd TV4 på något som måste ha varit en höjdpunkt i teveunderhållning när man sände programmet Fotbollsmåndag. Till studion hade förutom en ansiktsfet programledare bjudits den tvåfaldige skytteligevinnaren Billy Ohlsson och Djurgårdens klubbdirektör Bo Andersson. Billy som någon slags expert och Super-Bo skulle på ett nyktert sätt redogöra för östermalmarnas "kris". I vissa hybrisföreningar är det nämligen "kris" om laget ligger mitt i tabellen - ett "krisläge" som på Södermalm skulle ses som mest trist.

Nåväl - Super-Bo ser redan i inledningen ut som han ertappats med byxorna nere och visade varken upp stake eller kulor. Han får frågan av programledaren om han inte vill att Djurgården ska spela lika fint som Hammarby och stackars Super-Bo ser naknare och naknare ut och mumlar något om att Bajen hade bra utdelning. Sen kommer dom in på målskyttet och frågan ställs om inte östermalmarna skulle behöva en målskytt av samma kaliber som Charlie Davies - samtidigt som dom visar en kavalkad med Charlie-mål om och om igen. Super-Bo är nu helt blottad och viskar något så självkart som att dom har spelare som vill göra mål och att det går snabbt på träningarna.

När sedan frågan ställs till Billy om hans syn på Malmoes "kris" - för alla jävlar har tydligen "kris" nuförtiden - så säger Billy att han hellre vill tala om Hammarbys fina spel. Super-Bo ser så där grön ut som man kan göra när man har fått i sig en snaps för mycket och precis ska till att spy.
Nä, Super-Bo borde ha varit på sin vakt innan han tackade ja till att deltaga i den där avklädningen.

4 kommentarer:

  1. vilken ordlek! povel ramel, arne hegerfors och ingvar oldsberg skulle bli gröna av avund!

    jah live!

    SvaraRadera
  2. Ja, med sitt uppträdande efter den där svensexan så visade liksom Super-Bo på vilken höjd ribban ska ligga. :)

    SvaraRadera
  3. Riktigt, riktigt rolig läsning! :)
    Är inte Blottar-Bosse polis by the way? Extra pikant ingridiens i storyn tycker jag.

    SvaraRadera
  4. Han har varit polis i alla fall. Kanske var det därför han viftade med batongen... :)

    SvaraRadera