söndag

Inlagg om nagot annat

Det har inlagget skulle egentligen ha handlat om en mystisk exotisk kvinna som tatuerade en drake over hela ryggen och efter det ramlade ut mellan laga bord full som en sjoman, fortsatte rakt ner i havet ikladd endast en sarong, klev upp och spiknykternt jonglerade med eldklot som virvlade runt hennes dansande kropp samtidigt som hon spande blicken i en livradd och samtidigt hanford Albin. Men det ska det inte, utan det blir kortare iaktagelser idag.

Trogna lasare med bra minne kommer ihag filmen pa odlan som sopgubben och jag sag utanfor en bergskrog. Odlan finns kvar, men nu ar den stor som en schafer och sitter i koket och ater rester. Ska forska ta en bild nagon dag.
Vad gjorde Albin i koket, undrar van av ordning? Det vet bara Albin.

Hunden som lag pa klippan ar antingen en sal i hunddrakt, eller sa tror verkligen den dar jycken att hon ar en sal. Hon jagar fisk hela dagarna. Glad babb det dar.

Till er som borjat oroa er for Albins mentala halsa sa kan det meddelas att han ar tillbaka i vagnen igen. Men den har gangen ska han inte koppla den till en jet-motor utan mer till en lat buffel och sen sakta tuffa fram.

BKB-Ove (varldens langsammaste bloggare) undrade om vadret och jag marker ingen skillnad alls mot vanligt. Det regnar som fan i bergen hela tiden dar molnen stoppas upp och idag har vi lite skon vind.

------------------------------------------------------

Grat,
om du kan,
grat

Men klaga inte
vagen valde dig
och du ska tacka

1 kommentar:

  1. Att BKB-Ove har en blogg är väl ändå en skymf mot alla bloggare på planeten. Antingen skriver han väldigt långsamt eller så kör han med vedeldad dator.

    SvaraRadera