fredag

Nya tider


Efter att ha rapporterat om Hammarbys förlust med 0-5 i första matchen i årets World Cup på hemsidan så roade sig Albin med att titta till dagens nyheter i Dagens Nyheter och förstod då hur lite det är som han förstår.

Vinstras för Volvo - bolaget gjorde bara en vinst på 2.898 miljoner kronor.
Jaha, bara nästan 3 miljarder - då fattar jag varför dom sparkar hundratals knegare varje dag.

Mindre pint i England - krisen gör att engelska pubar måste minska storleken på pintglasen.
Eeeh...pint är ett mått. Ska dom göra ett kilo lättare och en meter kortare också...eller rättare skrivet, lättare ounces och kortare yards.

Kvinna åtalas för att ha mördat sin make – på internet
.
Sedan mannen tagit ut skilsmässa i ett populärt onlinespel, hackade hon dennes användarkonto och hade ihjäl hans rollfigur.
Eeeh...vad blir nästa steg - åtal för äktenskapsbrott efter lite galant porrsurfning?

Bästa boxarna. Eftersom Albin tillbringade stor del av sin ungdom nere i Linnéas svettiga boxningslokaler vid Mariatorget så drogs hans öga till denna lockande rubrik. Besviket fick Albin konstatera att det hela handlade om en törstläpp vid namn
Bengt-Göran Kronstam som hade klämt i sig några olika lådvinare och sedan satt betyg på dessa och inte alls om den ädla konsten att försvara sig. Albin tog sig inte tid att läsa artikeln, men man kan väl gissa att Bengt-Göran delade ut toppbetyg till höger och till vänster - efter några lådor vin borde hela världen kännas finemang.




1 kommentar:

  1. Brukar då och då se Aftonljugets sk "ölexpert" Göran Winberg på systemet vid Hornstull.Ni som inte vet hur han ser ut kan jag berätta att han brukar vars klädd som Sherlock Holmes,bara det är en syn för världen.Han måste ju ha det perfekta jobbet.Tänk er att köpa ett par kassar bira på Ljugets bekostnad,gå hem å supa sig dyngrak,krafsa ner några rader och ett par plustecken å sen få betalt för det.Man har helt klart valt fel jobb.

    SvaraRadera