tisdag

Tillbäge

Nu är Albin tillbaka på jobbet efter det där helveteslägret. På tal om jobb så kommer Albin jobba kvar på kansliet även nästa säsong - över sommaren ska han arbeta som parkarbetare 3 dagar i veckan (tack Rolfen) och gästspela på kansliet måndag och torsdag.
Det ska faktiskt bli skönt för Albin med lite miljöombyte och det finns klart sämre sätt att tillbringa en sommar på än att strosa runt i Stockholms parker och plocka upp en och annan hundskit.

När vi ändå är inne på jobb så är det här en dag som är kantad av lite vemod eftersom det är sista dagen som Direktör R jobbar här. Det är nog inte många grönvita som begriper hur mycket Hammarby har att tacka Direktör R för. Hammarby var nere på 9,5 och behövde en riktig galning till hjälp för att komma upp på fötter. Direktör R är en riktig galning.
Albin vet i alla fall hur mycket han har att tacka honom för och han kommer verkligen att vara evigt tacksam för den hjälp och det stöd som han har fått under den här tiden tillsammans på Lyxkansli AB. Dessutom är han nästan lika vrickad i roten som Albin.
Tack R.



Som avslutning bjuder jag passande nog på Direktörns nacke, vilket får symbolisera hans avtågande.

1 kommentar:

  1. Jo, visst är dirren en riktig galen eldskäl. Kännt honom i 12 år ungefär.
    Tack för den här tiden.

    SvaraRadera