onsdag

17

År 17 raserades staden Sardis i Mindre Asien i en jordbävning - år 2009 raserar Hammarby Falun med 17 gjorda mål på bortaplan i en tvättäckta svensk utskåpning.

Vi borde ha gjort fler sa kapten X:et efter matchen.


Nu är det återigen fredagsmatch på Zinken den här veckan och den här gången är det Kungälv som kommer på besök. Just Kungälv är väl kanske inte det poppigaste laget i Elitserien och därför var det utmärkt reklam för den matchen med 17 inklappade mål mot Falun.

Sen vankas det 3 bortamatcher på raken och första matchen på Zinken efter det är inte förens på Albins lillebrors födelsedag den 15:e december.
Visst är det kul med hemmamatcher på fredagar, men efter fyra på raken så ska det faktiskt bli förbannat skönt att få uppleva några "vanliga" helger igen och bara få ligga i soffan och vila.

---------------------------

Lite annat än bandy.

Thailand rankas 84 i världen på korruptionsindex, 10:a i Asien och tvärtomlandet kniper en tredjeplats i Sydostasien.
Så nu vet ni det...

---------------------------

Måste även redovisa dagens slangord som jag hittade på Bajen Fans hemsida.
Florodoltarzan = Snutfager mansperson
Bara en sån sak.



4 kommentarer:

  1. Att dom kommer så längt ner på listan beror på att dom mutat dom som gör detta index.
    Slugg

    SvaraRadera
  2. På tal om ord har jag just klämt hela "Ärliga blå ögon" på dvd. Där dök gamla sköna uttryck som "vrenskas" och "taktilt" upp. För att inte tala om märkliga repliker som "Saft? Nej, det kan ingen vit man dricka!"

    SvaraRadera
  3. Vad var det för märkligt med den repliken? Saft är läskiga saker.

    SvaraRadera
  4. Sant, men nu var det väl kanske snarare den skönjbart rasistiska undertonen jag syftade på och inte själva drycken...

    SvaraRadera