fredag

Piskade att vinna

Matchdag igen och som jag skrev tidigare i veckan så är det glamorösa Kungälv som ska halka runt här på Zinken ikväll och som jag även skrev så ska det bli skönt med några veckor utan hemmamatcher sen.
Det är inget skräplag som kommer hit - Kungälv har skrapat ihop lika många poäng som Hammarby i tabellen och lär inte vika ner sig i onödan (kan man vika ner sig i nödan?). Men om vi ska klara av att hamna bland dom fyra första vid seriens slut som är så viktigt för ekonomin så är vi helt enkelt piskade att vinna ikväll.

Jobbar man på Bajens kansli så ser man på matcherna ur ett annat perspektiv än tidigare - givetvis har man alltid brunnit för att Hammarby ska göra mål och kanske till och med vinna, men numera är det lite mer på liv och död så att säga.
Stolpe in - Albin får behålla världens bästa jobb.
Stolpe ut - Albin tvingas till ett liv i arbetslöshet.

Kom ikväll och stöd Hammarby och stöd Albins anställning genom att lösa inträde och drick en sjuhelvetes massa öl i tältet.

-----------------------------

Hittade ett tips i en tidning om den här webbsidan där man kan se hur mycket koldioxid som släpps ut i världen, vart det släpps ut mest, hur många som föds eller dör och lite annat smått och gott. Ta gärna en titt och tänk efter en stund - det kan man behöva ibland.

----------------------------

Såg i DN att dom planerar att höja priset på vodka i Ryssland till hutlösa 21 kr halvlitern. Fruktansvärt...

1 kommentar: