söndag

Trött mans lördagsgodis

Man vet att man har blivit gubbe big time när man sitter hemma en lördagskväll med en lussebulle i näven och njuter av ett teveprogram med Lasse Berghagen och Lill-Babs, men det är bara att erkänna - serien "Så mycket bättre" är helt enkelt lysande underhållning för medelålders män med flint.
Tror ni mig inte så rekommenderar jag er att ta en titt på klippet nedan (ni får stå ut med lite reklam innan) där Plura tolkar popgycklaren Christer Sandelins tonårshit "Den hon vill ha". Den där versionen behöver man nog inte ens vara gubbe för att bli glad av.

Gillar ni det ni ser och hör så kan ni efter Pluras framträdande testa att klicka er vidare för att njuta av Di Leva där han smäller av sin variant utav sången "Vill ha dig igen", helt enkelt kvalité utfört av en skicklig yrkesman. Respekt.

Plura%20-%20Den%20hon%20vill%20ha


Nu hoppas jag bara att vi (läs marknadsgruppen) får klart med tillståndet så vi kan få ut A-lagets och Pluras kampsång lagom till julhandeln. Det blir garanterat i så fall årets julklapp för alla grönvita själar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar