fredag

Vi lutar oss tillbaka


Nu är Pias möbler på plats i lägenheten och vi bor i en labyrint av lådor och en möblering som får kaos att verka välorganiserat. Det är möbler och grejer precis överallt, men samtidigt är det skitkul och man kan inte låta bli att tänka på hur mycket fantastiska saker som har hänt det senaste året. Det går nästan lite för bra nu - det är så att man går och förväntar sig någon slags motreaktion, som att det till exempel ramlar ner en helikopter i skallen på en eller att man helt enkelt vaknar och upptäcker att man har drömt hela faderullan.

Som ni förstår så skulle Albin verkligen behöva ta ledigt idag för att kunna vara hemma och styra upp röran i lägenheten, men det går inte eftersom det är ett möte inbokat på eftermiddagen angående den nya organisationen inom verksamheten för Stockholms idrottsplatser. Ledare för de dominerande klubbarna på Zinken är inbjudna, så förutom Hammarby så kommer killar som ledarlegenden Skägget från AC Camelen och BK Borstens egen Fürher Svensson.
Med undantag av oss från Bajen och de som ska representera förvaltningen så kommer övriga deltagare att vara oavlönade och använda sin egen fritid till mötet. Det är något som snitsaren Regina Kevius borde ha tänkt på innan hon kläckte ur sig att "Det är lätt att bara luta sig tillbaka och håva in kommunala bidrag". Är det något som idrottsledare i Stockholm INTE gör så är det att luta sig tillbaka - om alla ideellt arbetande ledare inom idrotten skulle börja ta betalt för sina tjänster så skulle 100% av alla klubbar gå i graven direkt. Hur många möten tror ni Regina Kevius går på utan att ta betalt för sin tid.

Att Regina Kevius kan spotta på idrottsrörelsen och med sådana kommentarer bevisa att hon inte begriper någonting överhuvudtaget om idrott och fortfarande ha mage att sitta kvar som Idrottsborgarråd är beklämmande. Men medborgarna i huvudstaden har röstat fram gräddfilare som befinner sig någonstans där vi vanliga aldrig har satt våra fötter och man får de ledare man förtjänar. Grattis stockholmare - hur tänkte ni där...

4 kommentarer:

  1. Eller så vinner du de där miljonerna du alltid sagt du ska göra:-)Hör av dig isf.
    Mimmi

    SvaraRadera
  2. Du "Mimmi" - då åker Albin och jag till Thailand och bosätter oss där resten av livet.

    SvaraRadera
  3. Har redan allt jag vill ha - jag vann till slut!!! :)

    SvaraRadera