lördag

Hon lever med hål i levern!

Pia vaknade och hörde av sig framåt kvällen igår och jag kunde äntligen andas ut. Hon mår så bra man nu kan må när någon har kört in ett rör i levern på en. Uj uj uj.

~~~~~~

Efter hockeyderbyt mellan de där andra klubbarna så har det kommit in över 700 JO-anmälningar mot polisen efter deras vansinniga agerande på läktaren. Men är det egentligen någon som blir förvånad över att polisen nu när dom har börjat ta betalt för att närvara med sina batonger vid så kallade "högriskmatcher" ser till att det skapas rubriker. Dom måste ju visa tidningsläsarna att deras fakturor är befogade och vad är väl då bättre än att skapa lite rejäla kravaller.



Det här är en taktik som polisen visade upp redan inför EM 92 då det debatterades om hur mycket anslag ordningsmakten skulle få för att täcka kostnaderna för all övertid som skulle behövas under mästerskapet. Det polisen var i behov av var alltså rubriker i fet stil och för att skapa några sådana så ställde sig helt enkelt några uniformerade snutar bakom ett par bilar efter en match på Söderstadion och kastade sten på oss som lämnade arenan. Vi som blev bombarderade av deras missiler surnade såklart till och det hela urartade till polisens stora lycka till ett riktigt rabalder och så hade dom fått sina krigsrubriker. Vips så tyckte folket i stugorna att supportrar är ju ett jävla pack och att polisen skulle få alla stålar dom begärde.

Vill staten ge sig på medborgarna så är det alltid lätt att göra det i skydd av ett idrottsevenemang - titta bara på Egypten.

~~~~~~

En kvinna vill i en insändare i Södermalmsnytt ha en uterink för innebandy - är det någon mer än jag som inte hänger med. INNE-bandy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar