fredag

Olympiskt slöseri

Ikväll är det OS-invigning och av någon anledning (TV-tittare i Asien och Amerika) så börjar spektaklet först 22.00. Det ska promeneras in, kastas bollar, skjutas fyrverkerier, ställas upp i konstiga formateringar som byter mönster och det ska tändas en eld - detta kostar ungefär 300 miljoner kr att få till. Mitt förslag är att jag tänder elden gratis och så skänker man istället denna förmögenhet till några som behöver pengarna - till exempel till dom som håller på och svälter ihjäl, har drabbats av jordbävning eller kanske gått ner sig i nätkasinoträsket.
Jag vill se när elden tänds, resten kan dom fimpa, fånerier där Ebba von Sydow kallats in som expertkommentator kan inte vara värt ett korvöre och det har garanterat inte ett skit med idrott och allt vad den rörelsen står för att göra.

Annars gillar jag att OS-fotbollen har dragit igång. Först kom ett reportage om att det var så varmt när Sveriges damer tränade, sedan fick man se Gabons tränare i täckjacka när hans lag spelade 1-1 mot Schweiz.

Albin

Gillade även på något barnsligt vis att Eisa och Albin spelade mot varandra när Förenade Arabemiraten och Uruguay möttes i en match som slutade med seger för Albins Uruguay med 1-2.

För att inte tala om "Japaner som gör allt för att bärga segern hem till Nippon".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar