lördag

Vi börjar om

Välbehövlig vinst igår, inte minst med tanke på min arbetsmiljö. Det skiljer sig liksom lite i stämning på kneget beroende på om vi har vunnit eller torskat. 



Att vi har krasslig ekonomi är numera ingen hemlighet och det är inte heller någon hemlighet att det är ett kvitto på att det är stört omöjligt att driva idrott i Stockholm. Malmö lägger exempelvis runt 700 kr per år för varje invånare på idrott, i Stockholm kommer den siffran inte ens upp till 200 kr/år.

Därför har vi som en del i den ekonomiska saneringen startat en insamling som ni kan läsa om genom att klicka här plus här och ni kan dessutom se filmen här ovanför. 

Man blir rörd ibland över den grönvita generositeten. Igår under andra halvlek när jag plockade ihop biljettsystemet vid huvudentrén så kom det fram en snubbe till grinden och sa att han och hans två polare satt kvar inne på Zinkens Krog och hinkade öl och inte orkade gå in på matchen eftersom ölen tydligen lockade mer. Men han förklarade att boysen ville dra sitt strå till stacken ändå och så gav han mig stålar för inträde för alla tre. 
Tre hjältar. 

Bli en hjälte du med och skänk en slant så vi kan fortsätta med vår verksamhet och så att Albin kan få behålla världens bästa jobb.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar