lördag

Stockholms Pinsamhet

Lyssnade på Rockklassiker igår när jag tränade innan jobbet och av någon anledning så började dom gaffla om supporterskap. En av programledarna - tror att det var han som heter Jakob - håller på Besökarna och han menade på fullt allvar att han inte går och ser östermalmsföreningen om han inte är säker på att dom ska vinna och det säger precis allt om den där låtsasklubben. Han sa att han inte vill slänga ut 300 kr för att sen gå hem sur och besviken och vill därför vara garanterad glädje för sina pengar.
För det första så är det omöjligt att säkert veta huruvida man kommer att vinna eller förlora och för det andra så är det inte sport han vill se, han vill se teater och kanske borde hålla sig till Kungliga Operan på Gustav Adolfs torg 2 istället för Söderstadion hemma hos oss.
Det är så skönt att det finns såna där tväridioter som bekräftar allt det vi skrattar åt när det gäller Besökarna.

Rätt nöjd med bildredigeringen faktiskt

En sak som hittills har varit behagligt med att återigen spela i Allsvenskan är att det inte hade varit någon skam med att förlora någon av matcherna, det är liksom okej att torska borta mot Elfsborg, men katastrof att göra det i Värnamo. Därför blir det lite jobbigt igen nu på måndag eftersom det är en match som Bajen bör vinna, helt enkelt för att Besökarna inte är ett bättre lag än exempelvis Värnamo. Skitjobbigt.
Det är med andra ord en match som Jakob inte bör slänga ut 300 kr på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar