tisdag

Slutpåbatterivarnare

Hade egentligen tänkt skriva om det här inlägget i DN Åsikt (klicka på ordet "här" morsan). Det kanske är något att tänka på även i debatten om huruvida det är bra eller dåligt att dela in barn i mer eller mindre begåvade när det gäller idrott. Vi gör det ju redan när det handlar om musik, tondöva barn kommer såklart inte in på musikskola och vi delar redan idag in barnen i grupper med de som har lite lättare eller svårare att räkna eller skriva och det anses inte vara konstigt. Men om man delar in samma ungar i A- och B-grupper när det ska sparkas boll så menar väldigt många att det är något fult.
Jag har tidigare skrivit om det här och att man när det gäller idrott enbart verkar vilja ta hänsyn till de mindre talangfulla, men när det gäller musik och skola så är det naturligt att man tar hänsyn även till de mer begåvades behov.

PIIIIIP!!!

Hursomhelst så är jag för trött för att orka skriva mer än ovanstående om detta just nu, eftersom vår brandvarnare i hallen väckte mig supertidigt genom att med jobbiga jävla pip berätta att batteriet höll på att ta slut. Det är snart 2016, kunde inte skiten bara ha skickat ett mejl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar