tisdag

The Muren

Det kändes som att vi hade kunnat spela tills solen imploderade utan att vi hade gjort mål igår. För den oinsatte så är det på sin plats att berätta att om man lyckas få iväg sisådär 10 avslut mot motståndarna mål så är det riktigt riktigt bra gjort. Igår träffade Bajen Örebros mål 26 gånger och den gick bara in två av dessa.
Skriver det en gång till  - tjugosex avslut på mål! Det är en rökare på mål oftare än var fjärde minut. Måste fanimej vara något slags rekord. I alla fall att lyckas förlora med så många målchanser.

Vill inte dissa Kennedy, men på något vis så kändes det lite skevt att just han som bara hade varit inne på plan i några minuter skulle slå straffen. Jag kände i hela kroppen att han skulle missa (läs Örebros målvakt rädda), men det gör jag och andra sidan varje gång Bajen får en straff.
Dessutom så kan alla missa en straff - till och med jag.

Nu gnälls det som vanligt i äkta solnastil på nätet om hur värdelösa Hammarby är, men om inte Jacob Rinne fått för sig att göra sin livs match mellan stolparna just igår så hade Bajen vunnit med sisådär 3-6 eller nått och då hade nätexperterna  - i lika äkta solnastil - hyllat laget som Guds gåva till spelet fotboll.
Jag tycker i alla fall att det känns bättre att spela skitbra än att spela skitdåligt, för gör man det så kommer nämligen resultaten till slut. Inte ens Hammarby kan fortsätta att ha sådant här oflyt.